Jokainen bloggaaja varmasti tietää ensimmäisen postauksen haastavuuden: mitä sitä oikein kertoisi, pitäisikö kirjoittaa ihan perinteinen esittely vai mennä suoraan aiheeseen ja kirjoittaa ns. "oikea" postaus heti alkuunsa. Niin, siinä sitä onkin miettimistä. Päätin kuitenkin omalla kohdallani kirjoittaa pienen yleiskatsauksen niin blogista yleensä kuin itsestänikin.

Idea blogiin lähti varmasti monen hevosihmisen tuntemasta Hevostalli.netistä. Kyseisellä foorumilla olen liikuskellut jo monen monta vuotta lähinnä vain lueskellen mielenkiintoisista aiheista. Harvemmin olen sinne kuitenkaan mitään kirjoitellut, vaikka minullakin olisi sanani sanottavana esimerkiksi liialliseen loimittamiseen.

Eräänä päivänä mieleeni sitten juolahti, miksen alkaisi kokoamaan ajatuksiani blogiin. Täällä kirjoitukseni pysyvät hyvin tallessa ja on mahdollista saada aikaan myös keskustelua eri aiheista. Kommentteja saa siis ilman muuta laittaa ja keskustelua kehitellä!

Blogini tulee siis käsittelemään hevosmaailman monenkirjavia aiheita laidasta laitaan. Ratsastus ja hevosten hoito ja kohtelu yleensä ovat aina pinnalla, ja niistä saa vaikka mitä mukavaa kirjoitettavaa! Jo nyt mielessä on monen monta innostavaa postausaiheitta. Suurin osa teksteistä tulee siis näillä näkymin olemaan mielipidekirjoitustyyppisiä, ja toivon teidän lukijoiden ottavan kantaa asioihin :-) Myös postausideoita saa heitellä!

Eiköhän siinä ollut noin suunnilleen ne asiat, mitkä halusin tuoda blogista esille tässä vaiheessa. Nyt voisin kertoa hieman itsestäni, eli blogin kirjoittajasta. Ihan ensin haluan sanoa, että aion ainakin näillä näkymin pysytellä anonyymina. Kyseisen asian ei kuitenkaan pitäisi vaikuttaa postausten sisältöön millään muotoa, sillä enhän ole täällä kertomassa omasta elämästäni! :-)

Sen verran voin itsestäni paljastaa, että hevoset ja ratsastus ovat varsin suuressa osassa elämää jo kauan. Ratsastuksen lisäksi harrastan myös pilatesta ympäri vuoden ja lenkkeilyä lähinää huhtikuusta syyskuulle saakkaa. Myös valokuvaus on tärkeä harrastus, joten saattaa olla, että otoksiani nähdään myös blogin puolella.

Lämpimästi tervetuloa lukemaan, katsotaan, mitä tästä tulee! :-)